Ken uw risico’s en pak ze aan!

Uit de brandaudit haalt u waardevolle informatie over de brandveiligheid van uw gebouwen en potentiële risico’s. Maar wat is de kans dat er een brand ontstaat? Hoe ernstig zijn de gevolgen? Hoe vaak wordt u blootgesteld aan het risico? En is er een mogelijkheid om het risico aan te pakken? Onze gedetailleerde risicoanalyse biedt u een antwoord op deze vragen.

 

Wat is een risicoanalyse?

We werken volgens de Kinney-methode en de FRAME-methode om een performant en economisch brandbeveiligingsconcept uit te werken voor uw gebouwen. Het zijn complete, transparante en praktische methodes om brandrisico’s te berekenen en in kaart te brengen. De Kinney-methode is geschikt voor algemene risicoanalyses.

Voor woonzorgcentra en ziekenhuizen werken we met de FRAME-methode, waarbij extra aandacht wordt geschonken aan de risico’s m.b.t. mensen (patiënten, bewoners).

 

Voordelen voor u

Dankzij onze brandrisicoanalyse voldoet u aan de wettelijke verplichting om zo’n analyse te laten uitvoeren. Maar dat is niet alles! Het biedt u waardevolle informatie over potentiële risico’s en hoe u ze kan aanpakken. Zo zorgt u ervoor dat u, uw collega’s en alle aanwezigen in uw gebouwen optimaal beschermd zijn.

 

Hoe kunnen wij u helpen? Laat het ons weten!