Wat onze klanten over ons zeggen


Tom Vandenboer

Preventieadviseur, Stad Lommel

“Sinds enkele jaren geeft Safety4All opleidingen over brandveiligheid aan het stadspersoneel en organiseren ze evacuatieoefeningen. Dat verloopt steeds zeer professioneel. Een 9 op 10 is niet overdreven.”

Lees de volledige getuigenis

Jean-Pierre Geelen

Safety Engineer, ViskoTeepak

“De opleidingen zijn heel realistisch, omdat ze plaatsvinden op onze terreinen. Er worden verschillende scenario’s nagebootst. Onze mensen leren daar enorm veel uit.”

Lees de volledige getuigenis

Philip Apers

Preventieadviseur, AET

“Omdat ze een digitaal systeem gebruiken om te leren blussen, krijgt een grote groep de kans om te oefenen. Een ander groot pluspunt is dat die opleiding intern georganiseerd wordt.”

Lees de volledige getuigenis

Bart Van Samang

Facility Manager, Profel Group

“Profel werkt al meer dan 10 jaar samen met Safety4All. Zij maken voor ons de interventiedossiers en leveren die kant-en-klaar aan. Dat bespaart ons heel wat administratie.”

Lees de volledige getuigenis

Dirk Bervoets

Preventieadviseur, WZC Bremdael

“De opleiding was uitstekend. Axel is een zeer bekwame lesgever, die de materie duidelijk en met veel interactie brengt. Onze mensen waren erg betrokken en enthousiast.”

Lees de volledige getuigenis

Filip Christiaens

Preventieadviseur, WZC Denderrust

“De opleidingen worden specifiek op onze noden afgestemd. Het is een goede mix van theorie en praktijk. Zo blijft ons personeel alert, krijgen ze de techniek onder de knie en blijft de informatie goed hangen.”

Lees de volledige getuigenis

Stefan Motmans

Preventieadviseur, PZ Asster

“Wij hebben Safety4All ingeschakeld voor het opstellen van interventiedossiers. Ze hebben zich heel goed voorbereid en zich zeer flexibel opgesteld. Ze werkten ook erg klantgericht.”

Lees de volledige getuigenis