Brandveiligheid is maatwerk

Aanpak afgestemd op u en uw werkomgeving

Brandpreventie is steeds maatwerk. De chemische industrie heeft heel andere noden dan een woonzorgcentrum en een ziekenhuis vraagt een andere benadering dan een winkelcentrum. Bovendien is elke onderneming uniek: gebouwen, producten, personen, procedures, omvang etc.

U kunt bij ons terecht voor een op-maat-gemaakt branddossier en opleidingsaanbod. We bespreken bij aanvang uw situatie en noden. Dan doen wij een voorstel hoe wij u kunnen helpen de brandveiligheid in uw gebouwen en voor uw werknemers te verbeteren.

We vernemen graag wat we voor u kunnen betekenen. Contacteer ons!

Woonzorgcentra

Hoe evacueert u bejaarden die immobiel of slecht te been zijn? Wie evacueert u eerst en naar waar? Wie neemt de leiding bij een brandmelding? Heeft u een noodplan en actiekaarten?

Ja, nee, misschien…

Ziekenhuizen

Hoe evacueert u de afdeling Medische Beeldvorming? Wat doen uw chirurgen als er tijdens een operatie brand uitbreekt? Heeft u recent nog een brandaudit laten uitvoeren?

Is me niet helemaal duidelijk.

Gemeenten

Zijn de noodplannen voor alle openbare gebouwen
in orde? Organiseert u regelmatig evacuatieoefeningen? Kan het stadspersoneel een beginnende brand blussen?

We kunnen hulp gebruiken.


OCMW’s

Heeft u noodplannen voor alle diensten en gebouwen die onder uw verantwoordelijkheid vallen? Kennen alle personeelsleden hun rol? Kunnen ze een vuur doven?

Ondersteun ons hierbij.

Kinderdagverblijven

Hoe evacueert u baby’s en peuters op een snelle en veilige manier? Kennen alle kinderverzorgsters de noodprocedures? En heeft u een introductiebrochure voor stagiairs?

Ik wil me beter voorbereiden en beschermen.

Shoppingcentra

Zijn en blijven alle nooduitgangen vrij? Kent elke winkelier het noodplan? Organiseert u regelmatig grote evacuatieoefeningen? Bent u voorbereid op een brand, bommelding of andere ramp?

Er zitten nog gaten in onze aanpak.


Bedrijven

Heeft u een brandpreventiedossier voor uw nieuw kantoorgebouw? Weten uw medewerkers hoe ze moeten reageren op een brandmelding? Is uw magazijn ingericht conform de regels?

Nee, help ons!

Industrie

Zijn de noodplannen voor uw chemische site nog up-to-date? Vormt een nieuwe productielijn extra risico’s? Zijn uw werknemers voldoende opgeleid? Weten ze hoe te reageren op een ramp?

Vraag professionele ondersteuning.

 

Boek nu 5 dagen opleiding en ontvang een gratis quickscan!


Boek meteen!