“Brandveiligheid is letterlijk van levensbelang. Het geeft me grote voldoening om mensen te helpen van hun werkplaats een veilige omgeving te maken.”Fons Beenaerts
“Ik werk heel praktisch tijdens mijn opleidingen. Blussen, mensen naar buiten dragen, deuren veilig openen… Het is fijn om te zien dat mijn cursisten de kneepjes onder de knie krijgen en enthousiast worden over brandveiligheid.” Axel Beenaerts

Wie zijn we? Wat doen we? Wat drijft ons?

De legendarische Paul Jambers wist het mooi te verwoorden bij het begin van elke aflevering. Wie zijn ze? Wat doen ze? Wat drijft hen? Zonder u lastig te vallen met ellenlange epistels over onze levens, willen we u toch graag een blik achter de schermen geven.

Safety4All wil ervoor zorgen dat iedereen in een brandveilige omgeving kan werken, goed voorbereid is en weet hoe te reageren op een brandmelding. We ondersteunen u bij het opstellen van een branddossier en leiden u en uw collega’s op. Brandveiligheid is van levensbelang, dus we laten niets aan het toeval over.

Zo, nu weet u al wat we doen. Maar wie zijn wij? Wij zijn Fons en Axel Beenaerts, vader en zoon. Ik, Fons, ben ingenieur en werkte jarenlang in de IT-sector. Na een zoektocht naar een nieuwe uitdaging en zingeving, kwam ik via een kennis bij brandpreventie terecht. Mijn eerste klant was het voedingsbedrijf Farm Frites.

Nu, bijna 20 jaar later, kom ik daar nog steeds. En ik moet zeggen, zij zijn niet de enige! Al onze klanten zijn tevreden. Vier jaar geleden is Axel in de zaak gestapt. Hij heeft een opleiding tot kok en maître genoten, maar wilde een stabiele job, waar hij toch op een vlotte manier met mensen kon omgaan. Hij heeft zich vastgebeten in het perfectioneren van zijn opleidingen brand en evacuatie. Vandaag geeft hij die met veel flair en weet hij zijn cursisten keer op keer warm te maken voor brandveiligheid.

Samen werken wij voor gemeenten, ziekenhuizen, woonzorgcentra, bedrijven, kinderdagverblijven, shoppingcentra en tal van andere ondernemingen. Op deze website vindt u ons aanbod, maar aarzel niet om ons te contacteren als u een vraag heeft. We staan voor u klaar. Safety first én Safety for all!