Garandeer een brandveilige werkomgeving

De gevolgen van een brand kunnen dramatisch zijn, op financieel, ecologisch en menselijk vlak. Brandpreventie is dus levensbelangrijk.

Bent u voldoende voorbereid op een brand? Zijn er duidelijke en actuele noodprocedures? Kennen alle medewerkers die? Kunnen zij een beginnende brand blussen? Zijn en blijven alle nooduitgangen vrij? Organiseert u regelmatig evacuatieoefeningen?

U kunt bij ons terecht voor zowel de opleiding van uw personeel, als het opstellen van de nodige documentatie.

Lees meer over onze opleiding brandveiligheid


 

Efficiënt evacueren spaart geld en levens

Bij de evacuatie van uw bedrijf komt het er op aan chaos te vermijden en snel en efficiënt te reageren. Tijdens onze praktische opleiding evacuatie leren u en uw collega’s gepast te handelen in verschillende situaties.

De opleidingen vinden plaats in uw gebouwen. We werken per afdeling of blok, zodat elke medewerker weet hoe hij zichzelf en eventueel anderen snel in veiligheid kan brengen bij een brandmelding.

Lees meer over onze opleiding evacuatie


 

Sluitend brandpreventiedossier opmaken

Wettelijk bent u verplicht om verschillende documenten i.v.m. brandveiligheid in orde te maken. Daarenboven wilt u goed voorbereid zijn en niets aan het toeval overlaten.

Wij staan u graag bij. U kunt bij ons terecht voor een brandaudit, risicoanalyse, noodplan, interventiedossier en evacuatieplan. Bovendien controleren we alle keuringsdocumenten voor u.

Lees meer over het branddossier