Brandpreventie is een noodzaak

De gevolgen van een brand kunnen dramatisch zijn, op financieel, economisch, ecologisch en menselijk vlak. Brandpreventie is dus levensbelangrijk.

Bent u voldoende voorbereid op een brand? Zijn er duidelijke en actuele noodprocedures voor alle sites en gebouwen? Heeft u een goed opgeleide interne brandweerploeg? Kennen alle medewerkers de voor hen relevante procedures? Kunnen zij een beginnende brand blussen, nog voor de (interne) brandweer aanwezig is? Zijn en blijven alle nooduitgangen vrij? Organiseert u regelmatig grote evacuatieoefeningen?

U kunt bij ons terecht voor zowel de opleiding van uw personeel, als het opstellen van de nodige documentatie. Contacteer ons voor een offerte.

Contacteer ons voor een offerte


 

Leer gepast reageren op een brand

Wat doet u bij een rookmelding? Hoe hanteert u een brandblusser? Welke noodnummers belt u? Goed opgeleide werknemers kunnen levens redden en schade beperken. Gebrek aan kennis en voorbereiding kan echter dramatisch zijn.

Tijdens onze opleiding brandveiligheid leert u onder meer een vuur doven en een brandend persoon blussen met een blusdeken. Ook voor de on-site opleiding van uw interne brandweer kunt u bij ons terecht.

Lees meer over onze opleiding kleine blusmiddelen


 

Efficiënt evacueren spaart geld en levens

Bij de evacuatie van een blok, afdeling of hele site komt het er op aan chaos te vermijden en snel en efficiënt te reageren. Tijdens onze praktische opleiding evacuatie leren u en uw collega’s gepast te handelen in verschillende situaties.

De opleidingen vinden plaats in uw gebouwen. We werken per afdeling of blok, zodat elke medewerker weet hoe hij zichzelf en eventueel anderen snel in veiligheid kan brengen bij een brandmelding.

Lees meer over onze opleiding evacuatie


 

Sluitend brandpreventiedossier opmaken

Wettelijk bent u verplicht om verschillende documenten i.v.m. brandveiligheid in orde te maken. Daarenboven wilt u goed voorbereid zijn en niets aan het toeval overlaten.

Wij staan u graag bij. U kunt bij ons terecht voor een brandaudit, risicoanalyse, noodplan, interventiedossier en evacuatieplan. Bovendien controleren we alle keuringsdocumenten voor u.

Lees meer over het branddossier