Bereid u voor en vermijd drama’s

Bent u voldoende voorbereid op een brand? Zijn er duidelijke noodprocedures? Kennen alle winkeliers en winkelbediendes die? Zijn en blijven alle nooduitgangen vrij? Organiseert u regelmatig evacuatieoefeningen?

U kunt bij ons terecht voor zowel de opleiding, als het opstellen van de nodige documentatie.

Contacteer ons voor een offerte

 

Leer gepast reageren op een brand

Werken met honderden, misschien wel duizenden winkeliers en bezoekers vraagt uitgekiende noodprocedures en een gedegen opleiding.

Wat te doen bij een rookmelding? Hoe een brandblusser hanteren? Welke noodnummers bellen? Goed opgeleide verantwoordelijken kunnen levens redden en schade beperken. Gebrek aan kennis en voorbereiding kunnen echter dramatisch zijn.

Tijdens onze opleiding brandpreventie in een shoppingcenter leert u onder meer een vuur doven en een brandend persoon blussen met een blusdeken.

Lees meer over onze opleiding brandpreventie

 

Efficiënt evacueren spaart geld en levens

Een winkelcentrum evacueren vraagt een specifieke aanpak. Er zijn vaak veel mensen aanwezig, die in meer of mindere mate zelfredzaam zijn. Chaos vermijden en snel en efficiënt reageren is van levensbelang.

We organiseren onze praktische opleiding evacuatie in uw gebouwen. We werken per afdeling of blok en analyseren verschillende scenario’s. Daarbij gaan we zeer gericht te werk. Zo leren we het personeel op een zelfzekere en efficiënte manier de bezoekers evacueren naar veilige plaatsen in of buiten de gebouwen.

Lees meer over onze opleiding evacuatie

 

Sluitend brandpreventiedossier opmaken

Wettelijk bent u verplicht om verschillende documenten i.v.m. brandveiligheid in orde te maken. Daarenboven wilt u goed voorbereid zijn en niets aan het toeval overlaten.

Wij staan u graag bij. U kunt bij ons terecht voor een brandaudit, risicoanalyse, noodplan, interventiedossier en evacuatieplan. Bovendien controleren we alle keuringsdocumenten voor u.

Lees meer over het branddossier