Enthousiaste reacties op interactieve workshops

Het personeel van Bremdael vzw is eenduidig positief over de opleiding kleine blusmiddelen, die Axel van Safety4All gaf. “Het is een zeer bekwame lesgever, die de materie duidelijk en met veel interactie brengt. Onze mensen waren erg betrokken en enthousiast. We gaan dit bijgevolg jaarlijks herhalen.”

Bremdael vzw organiseert huisvesting voor ouderen in Herentals via een woonzorgcentrum en serviceflats. Voor de opleiding van het personeel over brandveiligheid en blustechnieken deed Bremdael een beroep op Safety4All. Preventieadviseur Dirk Bervoets is erg tevreden: “De samenwerking verliep zeer vlot. Alles werd netjes ingepland en ze kwamen hun afspraken na.”

“De opleiding zelf was ook uitstekend. Axel is een zeer bekwame lesgever, die de materie duidelijk en met veel interactie brengt. Onze mensen waren erg betrokken en enthousiast. Ze vonden het fijn dat ze allemaal aan de slag mochten met een brandblusser en konden ervaren hoe het is om een vuur te doven. De digitale vlammen waren voor velen nieuw en de rook- en geluidseffecten zorgden voor een maximaal effect. Onze mensen waren heel betrokken en enthousiast. Wij gaan dit bijgevolg jaarlijks herhalen.”

De 31 deelnemers gaven de opleiding gemiddeld 9,5/10. Zowel het theoretische als het praktische luik werden als “uitstekend” beoordeeld.

Dirk Bervoets
Preventieadviseur, Bremdael vzw

www.bremdael.be