Profel investeert in veiligheid

Profel Group hecht veel belang aan veiligheid op de werkvloer. Ze schakelen Safety4All in voor consultancy op vlak van brandveiligheid. “De samenwerking verloopt steeds heel vlot en doelgericht. Aangezien Profel blijft groeien, zullen we in de toekomst nog vaak een beroep doen op de expertise van Safety4All,” zegt Facility Manager Bart Van Samang.

Profel is een gekende ramen- en deurenproducent met hoofdkantoor in Overpelt. Het familiebedrijf stelt meer dan 1000 mensen te werk in België, Nederland en Frankrijk. Facility Manager Bart Van Samang staat in voor de veiligheid van de werknemers in België. Voor brandveiligheid kan hij rekenen op de ondersteuning en ervaring van Safety4All.

“Profel werkt al meer dan 10 jaar samen met Safety4All. Zij maken voor ons de interventiedossiers en leveren die kant-en-klaar aan. Dat bespaart ons heel wat administratie. Daarnaast voeren zij brandaudits en risicoanalyses uit en stellen ze noodplannen op. We communiceren vlot en direct, aangezien we één contactpersoon hebben die ons volledige dossier beheert.”

De jarenlange samenwerking zal ook in de toekomst verder gezet worden. “Profel Group is een groeibedrijf. In de toekomst zullen we dus nog vaak een beroep doen op de expertise van Safety4All,” aldus Bart Van Samang.

Bart Van Samang
Fleet & Facility, Profel Group

www.profel.be