Cornerstone Draft

 

Laat u niet ver(r)assen door brand

ggggg

Wees voorbereid, beperk schade en red levens

Weet u wat te doen als het brandalarm afgaat? Heeft u er al eens over nagedacht hoe u zichzelf, uw collega’s en andere personen in het gebouw in veiligheid brengt? Kan u een brandblusser hanteren?

Heel veel mensen weten niet hoe ze efficiënt moeten reageren op een brand. Toch is het van groot belang dat iedere werknemer zijn taak kent en gepast reageert. Zo vermijdt u menselijke en financiële drama’s.

Praktische workshops in uw werkomgeving

Tijdens onze trainingssessies leren u en uw collega’s op een heel praktische manier wat te doen bij brand en hoe het gebouw te evacueren.

De opleidingen vinden plaats in uw werkomgeving. Uw medewerkers hoeven zich niet te verplaatsen en verliezen dus weinig tijd. We werken bovendien per afdeling en met verschillende scenario’s.

Opleiding brandveiligheid

U leert hoe u op een veilige manier de deur opent van de ruimte waar het brandt. U leert een beginnende brand blussen. U leert hoeveel tijd u hebt om een vuur te blussen en krijgt allerhande praktische tips.

Lees meer

Opleiding evacuatie

U leert hoe u efficiënt alle personen evacueert die aanwezig zijn in een brandend gebouw. Extra aandacht kan uitgaan naar de evacuatie van minder en niet mobiele personen.

Lees meer

Theoretische opleiding online

We bieden u de mogelijkheid om voor het theoretische luik met ons e-learning platform te werken. Uw collega’s kunnen dan online de training volgen op het moment dat hen past en hoeven zich niet te verplaatsen.

Lees meer

Boek nu 5 dagen opleiding en ontvang een gratis quickscan!


Boek meteen!