Antwerp Europe Terminal

Fons

Omdat ze een digitaal systeem gebruiken om te leren blussen, krijgt een grote groep de kans om te oefenen. Een ander groot pluspunt is dat die opleiding intern georganiseerd wordt.

Lees meer

Preventieadviseur Bremdael

Fons

“De opleiding was uitstekend. Axel is een zeer bekwame lesgever, die de materie duidelijk en met veel interactie brengt. Onze mensen waren erg betrokken en enthousiast.”

Lees meer

Fleet manager Profel

Fons

“De samenwerking verloopt steeds heel vlot en doelgericht. Aangezien Profel blijft groeien, zullen we in de toekomst nog vaak een beroep doen op de expertise van Safety4All.”

Lees meer

Preventieadviseur Denderrust

Fons

“De evenwichtige verhouding tussen theorie en praktijk zorgt voor een optimale informatieoverdracht en betrokkenheid.”

Lees meer

Safety Engineer ViskoTeepak

Fons

“We hebben al verschillende keren samen oefeningen georganiseerd. We halen er heel waardevolle inzichten uit en krijgen niets dan positieve commentaren van de leden van de brandweerploegen.”

Lees meer

Ergotherapeute OCMW Lommel

Linkie

“Je wordt actief betrokken bij de training. Dankzij de praktische aanpak onthoud je de tips en technieken heel goed. Het is een van de beste opleidingen die ik al gevolgd heb.”

Lees meer

Preventieadviseur Stad Lommel

Linkie

“Sinds enkele jaren geeft Safety4All opleidingen over brandveiligheid aan het stadspersoneel en organiseren ze evacuatieoefeningen. Dat verloopt steeds zeer professioneel. Een 9 op 10 is niet overdreven.”

Lees meer